18 april, 2015

Påsk, ÅrreNjarka och plantbebisar...Nu är det vår!

Jag tänkte göra ett påskigt inlägg, men kom liksom av mig och det hela drog ut på tiden... så nu är ju påsken helt klart över. Men våren är verkligen på G! Större delen av påsken spenderades i Årrenjarka med pojkvännen och hans fina familj, när jag väl kom hem lät jag dock pyntet stanna uppe lite längre eftersom jag inte hunnit se det särskilt mycket. Sååå här kommer lite påskbilder, kanske en och annan Årrenjarka bild, och slutligen mitt senaste projekt! Jag har sått mina första frön, och monterat ihop mitt lilla växthus för balkongen. Det är så mysigt och roligt att se hur de växer för varje dag.

Jag målade ett eget påskkort som jag skickade till mor och familjen,
mest till Nissen som kände igen Easter bunny från filmen "Rise of the Guardians"Lysande påskris, allergivänligt!Mor pysslade ett vacker påskägg till mig, med servetter, färg, lack och spetsband.

Tre tjusiga damer, Svärmorsmor, Svärmor och svägerskan.

Jag och lille Ebbe snackar ute på sjön. 

Mina bebisplantor växer!

Tomatplantor  av sorten"Tiny Tim"

Till veckan blir det visst varmt, då ska cykeln fram och plantorna lär växa så det knakar. Kanske kan jag till och med äta frukost på balkongen... kanske. Glad vår!4 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder och vad roligt att se att det växer i dina lådor.
  "Tiptoe by the window..."

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga bilder och vad roligt att se att det växer i dina lådor.
  "Tiptoe by the window..."

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa, jag längtar tills de får flytta ut på balkongen, och så småningom kan jag plocka små tomater direkt till frukostmackan :) Försöker odla gyllenbär (physalis) oxå, men de verkar vara långsammare med att komma upp...

   Radera
  2. Jaaa, jag längtar tills de får flytta ut på balkongen, och så småningom kan jag plocka små tomater direkt till frukostmackan :) Försöker odla gyllenbär (physalis) oxå, men de verkar vara långsammare med att komma upp...

   Radera